Thank you appeared in my life even for a while and it was very meaningful to me .

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Pengikut Setia ♥

Pulau Besar Mersing !!

      The best place penah aku pegi smpi x nk blek , seriously x tpu babe . Mle-2 ingt tmpt tu mcm biase je sbb smpi2 stay kt hotel smpi 3 ari . Bile da smpi kt pulau , walao mcm x pcya je tmpt tu mmg cantik gile weyh serius x tpu x cya nah tgk nie ,








       Cantik kn kn ? Kulit pon jdi cantik dgn da gelap dgn kne gigit nyamuk tpttp b'baloi . Rindu duh kt island and dorg smu yg still ade kt sna ,blek laakorg cpt-2 :'( . Aku x tau asl sjak blek KL aku rse x seronok pon da blek KL , kuar je dr stesen bas aku trus rse janggal tgk jln rya , lampu trg2 , kenderaan . Biase laa stay island mne ade pape yg ade pon basikal . Stay sna best sbb ptg-2 lpak dgn kwn keliling pndg pokok kelapa , bile mlm pndg ats bintang byk gile and bulan rse tng je . Aku ske waktu ptg lpak tpi laut tenang je rse smu mslh aku da hilang pon , hehe .

      Sedih nyer x sempat nk stay sna lma kalo x mzt sempat tgk dolphin ptg2 sbb skrg tgh musim dolphin , but it's ok bkn rezeki aku . Yg seronok nyer before blek aku kne landak laut that the best thing aku penah kena , mmg syok btw thnks laa sape yg tlog aku msa tu sbb aku x sempat nk tgk sape yg tlog aku sbb aku rse da nk pitam ,mne nyer x 9 cucuk bhai aku kne . Kalo korg nk tau nie laa landak laut tgk pic kt bwh nie .



      Aku benci btol bnd nie , sakit gile . Grrr , pegi jauh-2 , shuhuhuhuhuhu :D . Hrap-2 laa lpas nie ade lgi b'kumpul rmi-2 mcm nie lgi . Ni pic before blek take rmi-2 .



      Seriously , miss gile kt korg smu . Dr 1st jmpe smpi blek <3