Thank you appeared in my life even for a while and it was very meaningful to me .

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Pengikut Setia ♥

I Love Shawl ♥

      1st before aku nk cite psal shawl nie , aku nk say sorry for someone coz someone nie x ske aku b'tdung so if die bca blog aku cmfrm die mra . Sorry , just for RAYA je :)

      Ok , let's start . Aku bru je blek dr jlan TAR dgn family aku td g shopping bju rya aku . Then mak aku ingtkn aku tuk pki tdung just for 1st day RAYA . Kne laa hormat HARI RAYA kn :) . Arghhhhhhhh !!! Aku rse x saba je nk rya tahun nie even alone je x ade mcm korg ade bf :') . Skurg2 nyer aku ade FAMILY and COUSIN aku :) .

      Bile aku pki shawl aku rse lpas nie pon nk pki shawl laa but hmm . It's ok , just forget it . Rse cantik lak pki shawl tp aku bkn reti pon b'gaya kalo pki shawl nie just pki bju krung aku reti laa , hee :P . Mne korg ske , aku pki shawl ke or free hair ?

Pic aku Free Hair :
       Uwaaaaa :'( , rmbut da pndek . Disebabkn tgk adek and kakak ptong new hair for RAYA , aku dgn bangang nyer pon ptong laa hair ingtkn cantik rpe nyer bruk -.- . Ape bleyh buat saba je laa , da aku nie bengong sgt . Lpas nie aku nk bela blek rmbut pnjg , x nk da ptong .

See 1st style before and after :
*Mcm ustazah kn style ni -.-

2nd style before and after :
*Tp kn aku lgi ske yg 2nd tu , x ade laa over sgt and simple . Am i right ?

So bg laa pendapat korg kt Shoutbox atien mne 1 ok ? 1st or 2nd ?
      Haizz , aku btol2 da x saba nie nk RAYA . Da b'semangat , hmm even happy pon i still sad :'( .

*Sje nk share pic RAYA tahun lpas all my cousin and family kalo pndi cri laa yaw atien :P
      Ouh , mke aku msa nie mmg x lawa . Hahaha , biase laa mke aku skjup brbh , kjup len . Hee :P

Btw , SELAMAT HARI RAYA KORG ^_^ !!!