Thank you appeared in my life even for a while and it was very meaningful to me .

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Pengikut Setia ♥

My Baby ♥

      Aku syg sgt kt baby aku uhh , korg tau ape die ? For sure laa hamster . Aku t'tgk blog org post psal hamster bru aku ingt psal baby aku . Aku bela 3 ekor , 1 betina 2 lgi jantan . But aku plg syg 1 ekor nie je jantan , die baek sgt uhh . Kalo aku pgg x ade gedik2 nk merontan nk lpas then x m'jerit or buat bunyi die . Lgi 1 jantan pon baek gak just kalo aku lpaskn die mmg die lari lju sgt , yg betina tu aku mmg x ske dgn die , aku benci btol dgn die . Da laa garang , nk pgg pnye ssh , pas tu ske memekak then b'gado dgn hamster yg len . Haizz , saba je laa . Nak buang x tau nk buang kt mne kang x psal2 kne ngap dgn kucing . Aku pulak rse b'slah nnt .

      Aku pgl nma hamster yg aku syg tu , BABY ♥ . Yg adek aku slumber je men pgl HUBBY , x ske aku !!!!!! Aku sng je bleyh cam ank aku yg mne satu , yela aku kn bela 2 ekor jantan . Anak aku tu yg plg baek kalo aku pgg die diam je and bile aku lpaskn pon sma gak die diam je . Kalo yg jantan lgi 1 tu diam gak aku pgg tp bile aku lpaskn mmg lju btol die lari , x sgup aku nk kejar die . Lgi 1 cra yg agk ssh nk cam ank aku , ank aku bdan die kecik je ckit dr jantan lgi sekor tu . And bnd yg plg sng nk tau ank aku , ank aku tu die pnye colour kelabu kt body die cair ckit dr jantan lgi sekor .

      Nak tau x nape aku nma kn nma die BABY♥ ? Sbb msa aku beli die , die baby lgi msa tu kecik comel je tau skunk da besar ckit kre ade gak laa beza besar bdan die dlu dgn skunk sbb aku asyik bg die mkan . Asl aku tgk sangkar die air da abes , aku mzt ltak air . Asl kn mkanan die da abes , aku mzt tmbh . Aku x nk nnt Baby♥ aku mati sbb x ckup mkan and x mnum air , aku tkot k'hlgn Baby♥ aku weyh !! Aku mzt jge Baby♥ sehat2 smpi ble2 , aku mzt bleyh !! Insyallah !!


Comel kn ? Besar tu laa dlu msa aku amek Baby. Comel sgt , skunk da besar , kalo bleyh aku nk die kekal selama2 nyer kecik mcm tu je :'( *

      Aku plg x ske betina tu , grrrrrr !!! Mle2 msuk sangkar ank aku die geget2 baby . Hmm , sian die then dorg gado so aku pon bwak laa baby kuar dr sangkar and men ats ktil aku . Penah tau skali tu aku da laa penat blek dr kje ttbe adek aku bg tau msa otw nk blek kje dlm kete yg baby da ilang x ade dlm sangkar . Msa tu aku mmg da rsau gile and da nk nanges . Aku smpi je umh straight aku msuk bilik trus cri baby 1 bilik then aku cri lak 1 umh t'msuk smu bilik and bilik air and dapur . Korg bygkn dpn rumah pon aku cri gak smpi kt tangga and bwah umh . Aku syg gile duh hamster tu !!!!!!

      Seharian aku cri x jmpe mmg aku sdeyh sgt2 smpi aku da give up , dua hari aku cri die x jmpe . 1 day msa aku nk siap2 pegi kje aku t'nmpk baby b'lari dlm bilik aku , aku pon plik and anggap just ilusi . Tp sbnr nyer bkn ilusi but real , aku pon ape lgi nk tangkap laa tp x dpt sbb die lari mmg laju btol . Yg aku plik aku cri die x jmpe tau 1 bilik , aku pike cmfrm ade port rahsia die nyorok nie . So aku biarkn die sbb aku da nk msuk kje just aku rsau da dua hari die x duduk dlm sangkar of coz die x mnum and mkan . Aku x sgup uhh kehilangan baby :'( .

      Korg mzt pike kn mcm mne aku bleyh jmpe die blek !! HAA !!! Al-kisah nyer mcm nie , lpas aku blek kje hari yg sma aku t'jmpe die msa nk g kje kn . Aku t'nmpk die lgi kt tgh2 bilik tdur aku , aku pon ape lgi msa tu mmg aku nekad x kn biarkn die t'lpas . Aku pon tangkap laa die tp t'lpas sbb die msuk tmpt yg kecik , tape aku sgup tgu smpi die kuar . Akhir nyer die kuar gak and aku dpt die blek , aku mmg sdeyh gile msa die hilang , haizz . Sayang wa kt lu der BABY ♥ , x sgup k'hlgn lu Baby .


      Hamster ade byk jnis kn , ade yg gnas ske geget tp spesies BABY aku baek je , Baby aku jnis spesies mcm dlm pic nie ade line itam kt tgh2 , iloveyouBABY

      Sangkar dorg colour pink !! Smu bnd colour pink smpi aku rse nk colourkn dorg smu colour pink je , HAHAHA !!!
*Sory pic x ade nnt aku upload sbb x ade trasfer nk msukkn pic*