Thank you appeared in my life even for a while and it was very meaningful to me .

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Pengikut Setia ♥

I'm Busy Girl Now !!

      Hahaha , tu laa yg aku dpt ckp . Aku mmg bz gile skunk bile da kerja , nk on9 pon da jrang . Da lma aku x update blog and on9 fb , haizzz . Sian btol kt aku btol2 bz smpi x ade msa tuk buat kje len . Bgn pgi siap2 pegi kje , blek tgh mlm . Tu je laaa kje aku ari2 , cuti lak 1 week dpt 1 day . Dpt pulak ari biase mmg x dpt trun KL da jmpe kwan2 yg aku syg smu tu . Sory smu kwan2 aku , hmm .

      And now aku da x bke counter ok !! Aku bkn  cashier lgi , mke aku skunk kt customer service !! Sape2 yg rjin dtg carrefour sri petaling , tgk laa mke sya yg bruk kt customer service ok :) . Pagi2 aku x ade yaw , jadual aku 12 smpi closing , tp slalu nyer pkol 12 aku x smpi lgi . Hahahaha , dlm pkol 1 or 2 bru mke aku ade . Sape yg bca dtg laa awek2 customer service cun2 , haha . Kecuali aku sorg je uhh . Dorg smu make up bagai , aku je x . Aku rilex je , simple suda :P .

       Aku kje ok je , just slalu kne bebel dgn supervisor and kdang2 dgn boss sbb aku x reti nk make up , bkn x reti sbnr nyer . Aku reti just mlas laa mcm over sgt je , haha !! Aku pegi kje bkn nk m'gtal but nk kje ok !! Kang aku make up kang dorg x pcya aku pulak , t'lmpau comel lak (perasan je :P) . Sbb penah skali aku pki lens and eye liner je dorg ckp mke aku da len , blom aku pki len2 make up lgi -.- . Hahahaha , but mmg best kje kt situ . Aku rindu nk bke counter , now kne duk customer service , haizz .

      Byk gelagat customer time ari sabtu sbb x ade plastik , kdang2 tu tnye aku harga brg . Aku sound direct je ckp " i x tau harga , i cashier bkn promoter you cri laa promoter ok ! " . Ade lgi 1 customer nie mmg sial , aku senyum kt die , die bleyh sound aku sruh scan brg cpt . Die buta ape aku tgh scan brg org dpn die , kimak btol pmpn cina tu , aku ingt lgi ! kbykn yg ok customer luar negara yg ok .

      Tp yg kelaka nyer byk customer yg dtg kt aku luar negara and cina . Customer cina slalu ckp cina dgn aku -.- even aku ckp melayu die ckp gak cina . Kelaka kn , nseb baek aku pham . Aku ckp melayu , die blas cina then aku blas blek melayu . HAhaahahhaha , but slalu customer tnye aku cina ke ? -.- , aku melayu laaa , aiyo . Dorg ingt aku pnye mke mcm cina kot . Ade customer luar negara lgi laa mle2 tnye aku cina ke , aku ckp tak then die ckp melayu ke bru aku yaw .

      But aku t'ingin sgt 1 day nnt aku nk cuti ari sabtu and hang mcm dlu dgn kwan . Walao , smu tu just in memory je . Hmm , all my BFF i really miss you and sory for dont have time to spend with you all :'( .