Thank you appeared in my life even for a while and it was very meaningful to me .

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Pengikut Setia ♥

Rindu nak skolah !!

Imissmyallfriendschool :'(


    
       Aku buat entry about nk skolah balek sbb ape tau ? Sbb aku t'lmpau rindukn saat2 kt skola , terutama KAWAN SEKOLAH !! Rse nyer mzt pnjg gile entry about nie , biase laa da rindu gile thap maksimum ouh nk skola :'( . Tolong , aku nk skolah . Dulu time skolah aku beriya iya nk abes skola sbb busan asyik belajar je *pda hal aku bkn belajar pon . Da abes skola , amek kau da mle rindu skolah bagai kn !! Rindu rutin harian skola , kne bgn pgi and mndy !! Plg mlas nk mndy uhh , kelaka je bile ingt blek !! Duduk dlam bilik air lma gile smpi mak aku tgur asl diam x dgr bunyi air bru laa start nk mndy , hahaha !! Then bru laa t'hegeh-2 nk siap laa kn . Nseb baek aku x pki tdung kalo x lgi lma siap nk btol kn tdung and lgi 1 aku x make up bagai kt skola ok :) . Natural face , mmg mke skola aku bruk weyh !! Kuar mke x bruk lak , plik je kn :P



      Smpi skola je duduk kt perhimpunan kn , sembang2 dgn kwan . Then kalo plg mlas ari isnin kne dgr cikgu m'bebel lma gile kt dpn , perghhh !! Tak suka , tak suka weyh !! Hahahaha , smpi t'tido dgr cikgu m'bebel and pling fuck bile budak cina klas sblh sembang mmg kuat gile . Rse nk shoot je mke sorg2 . Grrr !!! Then bile ade spotcheck cmfrm aku lari sbb stokin pndek laa , yela mlas pki stokin pnjg2 mcam nk men bola je kn . Hahahahaaha !! Then aku plg mlas laa kn nk nek tangga !!! Fuck btol laa !! Da laa aku nie semput then bleyh jdi bodoh aku tgh nek tangga smbl m'bebel dgn kawan2 mmg teruk kn semput aku !! Buat lawak kt tangga , t'raba2 laa sna situ :P . Selalu jdi mangsa aku put , lyiana , anna , imlana dgn fatimah !! Hahahaha , sian dorg btw sory tau korg . Gurau2 time skola skunk da x ade mcam tu kn :') . Aku rindu gile kt korg , x tau laa bile kte akn jmpe lgi kn :'( . Put da bwak dri ke melaka , im da smbung study , aku menganggur , hamizah , azura and fatimah bz kje :'( .



      Hmm , mzt korg rindu kn aku kn *perasan je aku nie . Kalo x aku laa ske buat lwak bodo dlam klas and buat korg ketawa kn . Even korg mra mcam mne pon , korg ttp x leh than dgn lawak aku . Aku rindu smu tu , rindu je time ckgu bm(ckgu norini) . Asl ckgu msuk klas aku ade je bnd nk buat smpi ckgu x m'ajr :P . Aku mzt ckp "CIKGU APE GOSIP PANAS ARI NIE" then ckgu pon cite laa smpi waktu abes . Hahahaha , jahat je kn aku :P .Kalo time sains lak , aku laa jdi ckgu sbb aku yg sit tmpt ckgu and cikgu lak b'dri tulis kt papan :P . Mcam bunguk-2 je uhh , haha . Plg aku x ske time sejarah , asl sejarah smu budak klas aku automatik je ngantok . Hahahahaah !! Tak tau laa nape smpi mcam tu kn :P . Kalo ckgu bi kte org slalu pau coklat and ckgu sivik kte org akn pjuk msuk library bca buku , pda hal x bca pon mlas duk dlam klas kne bljr . Windu nk dgr ckgu math ceramah aku , asl die msuk je aku kne ceramah then ceramah ade psal agama and kait kn aku dgn setan -.- . Hahahahaaha , kelaka je ouh . Btw , aku syg smu ckgu aku tau , they all the best teacher i never have .



      Then bile time rjp (rekaan jahitan pakaian) , kalo x ade kje kn . Kte org akn baring ats carpet then tidur laa ramai2 . Best tau ♥ . Then time rehat kte org rehat rmi2 , slalu mkan bihun sup then kte org ltak cili yg pedas tu kn smpi 5 sudu besar !! Hahahaha , then mkan kentang hancur , sdap nyer ♥ !! Then prefect slalu bengang dgn kte org sbb mkn lmbt2 mne nyer x , budak cina len lmbt x mra kt kte org gak nk mra , amek ko 1 day kte org sound setempek je trus diam . Hahaahhaah !!Dalam klas kte org akn buat group then b'sembang . Hahahaha , slalu nyer topic kte org cite x senonoh !! Hahahaha , tp jgn pike len lak coz kte org smu pompuan ok :) . Slalu nyer aku laa tukang open cite dlu :D . Hahahahaha , then kalo da x ade kje ape lgi , m'buta dlam klas . Jnis kte org x ske mryp dlam skola tayang2 mke kt skola , x ade kje nk buat mcam tu . Macam budak bangang je kn , haha !!



      Plg x leh belah time nk dekat2 spm lgi m'jdi2 pemalas kte org ketara sgt uhh , kje kte org b'sembang and lgi truk sembang psal x senonoh !! Hahahahaha , then bile ckgu bg kertas latih tubi , kte org amek then abaikn paper tu and kte org smbung men ceper(ttpu btol) . Hee , men ceper kn bsing bunyi kuat but ckgu buat dont know sbb ckgu syg kte org tau . Ingt sng ke nk dpt ckgu mcam tu , hahaha . Susah tau . Tulah kngn aku kt skola weyh , sumpah aku rse nk skolah blek :'( . Kalo cite smu x abes , ni je laa aku mampu cite kngn dgn kwan skola , dorg the best weyh !!!! Tak sabar nk meet dorg blek time amek result SPM !!