Thank you appeared in my life even for a while and it was very meaningful to me .

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Pengikut Setia ♥

Hmm :'(

      Maybe x pnjg pon ape aku nk tulis nie just aku nk bg tau aku x tau nape dgn aku skunk nie ! Sejak aku blek dr asrama smlm aku rse lgsg x ade mood , start kuar dr skolah pondok tu mcam enta laa . Aku lgsg x ade mood tnpa sbb maybe aku rse nk stay lgi lma kt sna tp aku gak yg nk blek . Aku pon x tau laa ape kne dgn aku :'( . Sejak kuar dr tmpt tu kn aku rse nk je sruh bapak aku stop kete and patah blek nk stay lma kta sna weyh :( . Aku rindu duh smu bnd , rindu nk pki jubah , pki tudung labuh klah ustazah , pki purdah and plg bru aku tgk pljr sna da pki burka !! Yela bile lgi aku nk pki smu tu kalo bkn kt sna je kn , hmm . Sumpah aku nk duduk asrama blek nk dpt kn itu burka mcam pic kt bwah nie . Smart kn da mcam arab btol , nk nk !!!




      Lawa kn . Aku nk sgt blek duk asrama . Kalo x dlu pki tdung labuh and purdah kaler biru muda and jubah biru tua , kasut itam but now da smu itam but tu smu 3 tahun lpas time aku pelajar kt sna skunk x lgi laa . Smart da mcam btol2 arab . Nak je aku jerit mcam nie kt mak aku , IBU ATIEN NK MSUK ASRAMA BLEK , PLEASE !!!!!!!!!! 3 BULAN JE :'( . Weyh , aku nk stay sna blek , bleyh laa :'( . Mungkin sbb ni buat aku x ade mood sgt2 , hmm :'( . So kepada kwan2 aku yg rpat or x rpat and bf aku sorry kalo aku lyan korg mcam nk x nk je and aku btol2 x ade mood weyh :'( . Aku jdi pelajar kt sna 2 bulan je tp aku syg sgt sbb belaja about agama s'dri right :')


*Aku serius , now aku nk senyum pon da ssh :'( . Btol2 x ade mood da :'(