Thank you appeared in my life even for a while and it was very meaningful to me .

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Pengikut Setia ♥

Hmm , kenape byk sedih dlm idop aku ?

Babe , sumpah aku rindukn kau :'(




       Hmm , lpas ape jdi ttbe aku t'ingt dkt BFF aku yg sorg nie . Die laa 1st BFF aku and now die da tglkn aku , now aku ade BFF skunk Lissa ♥ . Bff yg aku ckp nie nma die Putri Amira , bajet konon2 dr keturunan putri :P . Hmm , kenapa laa relationship kte as friend jdi mcm nie ? Aku sdeyh sgt bile ingt kngn kte dlu2 time skolah and aku ingt bile da abes skola kte still mcm dlu but still x , kte da berjauhan and x cntct lgi pon fb ko pon ko da block aku kn :'( .  Hmm , aku paham pasaan ko , it's ok if ko x rindu aku pon but aku just nk bg tau ape aku rse je ok . Aku tau antara kwan dgn bf , of coz ko akn plih bf and that's y laa kte jdi mcm nie . Aku tau ko x sgup nk block fb aku but nie kerja bf ko kn , tape aku still bleyh paham babe :'( . Aku rindu ko sgt2 smpi tak t'kta weyh :'( . Even kta ptus kwan ko ttp the best friend i ever have !!!



    
      But pgi td ko ade call aku kn tp time tu aku tido bile sdar aku trus call tnye ko nk ape kn ? And ko ckp just nk tnye khabar , t'haru aku :') . Aku ingt ko da lpe kt aku . Hahaha , weyh ko ingt lgi x time bapak ko msuk duit je aku laa org 1st akn offer ko g bank cucuk duit then bodek g mkan :P . Thnks for everything ko byk blanje aku :') , ko x penah b'kira skit pon dgn aku even sometime aku kedekut kt ko . Best kn bile kt skola , kte beratur sma2 , kte duduk sblh2 , pegi rehat sma2 and blek pon sma2 kalo bleyh aku x nk b'ganjak dr msa lmpau time skolah :'( .Bile ko tgh belaja and tulis ape ckgu tulis kt papan , aku mzt sembang dgn ko and then aku akn mra coz aku x ske bile cite org x pndg . Yela , mcm aku ckp sorg2 je , hahaha . Kelaka je kn , ingt x weyh time dlm klas bile aku busan aku mzt tarik tdung ko then ko pon tarik rmbut aku yg kelaka nyer kte men lwan2 tgn mcm org lemas lmbai2 . Hahahaha , sumpah that time funny gile smpi budak klas kte sruh benti pda hal kte gurau je kn -.-



   
      Hahaha , ingt x time spm ko duk umh aku sebulan ? Time tu aku happy gile coz aku kt umh x ade kwan , so t'gedik2 laa aku bile ko nk dtg :P . Best nyer kte stay 1 home , 1 room and 1 bed :') . Baju pon kte slalu tuka2 , share kta kn laa . Rindu nyer aku , yg x leh belah time aku ikut ko blik melaka umh mak ko and stay sna 1 week yg kelaka nyer aku bgn tido ptg -.- . Then ko t'paksa kelentong mak ko ckp yg aku skit pning pale that's y bgn lmbt . Hahahahaha , bunguk2 je kn , pda hal aku tido lmbt pgi tu coz on9 syok je kn . Pas tu time ko buat maggi ko bleyh buat lawak bodo smpi aku x nk mkan . Tacink pnye psal kta kn , last2 adek ko tgh mkan aku mkan gak dlm bilik diam2 :D . 




      Itu smu kngn aku dgn kau and aku x kn penah lpe kn , aku hrap ko pon sma and akn slalu ingt even kte da ptus kwan ok ? :') . i never forget you until my last breath ouh my best friend forever !! :')