Thank you appeared in my life even for a while and it was very meaningful to me .

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Pengikut Setia ♥

I miss the time when have bf ♥

      Waaaaaaaaaaa , da 2 bulan 3 hari ko single fatin !!! Ceh , bru lgi . Dlu lgi lma 1 tahun lebih . Ehem ehem . New update sbb single kn so rse mcam awwwwwwwwwwwwww ♥ miss time ade bf tau :D . OK , single bebas melakukan ape sahaja . 

      Bebas tiada kongkongan , bebas nk pki bju sexy2 , bebas nk kuar ke mne sje , bebas dr melakukan apa2 sje . Ceh , mcam bebas dr penjara je kn kn . Korg smu ade ? x ade kn kn ? Biase laa laki zman skunk nie ish3 , x leh pcya tau . Kuat game pompuan , bodo btol dorg 2 .

      Aku pon satu bodo , cri bf nk jambu , encem n perfect je . Salah dri s'dri gak kn . Da nma laki kalo mcam 2 cmfrm playboy x pon da ade someone special kn . Haizzz , 2 laa slap aku ske sgt memilih . Hahahahahaha . Tape 2 cite dlu , skunk x memilih da . Serik aku , baek tgk hati die dr rpe paras die . HAHAHAHAHAHA !!


      OK , 3 kli da kne game n skunk suda2 laa . Serik dah aku . 1st single smpi 1 tahun then single smpi 3 bulan lebih n now da single 2 bulan 3 ari . Haizzzzz , COUPLE ? Sudah2 , ckup laa . Tak nak dah , serik , tkot , n mmg x kn nk pon !!!!!!!!!! Sory guys byk sgt da kne reject dgn aku , hahahha . Smpi yg hensem pon aku sgup reject semata mata sbb tkot bnd sma berlaku lgi .


      Ok , aku harap 1 day nnt bile aku da b'sedia couple ade laa jejaka yg baek n hati die btol2 ikhlas . Kalau setakat couple men2 nie , ouh lpe kn je laaaaaaaaaa . Tanak aku , nk men2 g buat men masak2 ok . HAHAHAHAHAHA !! Enta sape ala yg terer sgt laa kn dpt bke pntu hati aku nie , just wait n see .


      Woiiiiiiiii !!!!!!!!!!! Busan bhai hidup single nie , korg tgk je aku rilex je x ade bf . Bile tnye ade bf ke x , n aku jwab x ade bf mzt smu x pcya !!!!!!!!!!!! ALAHAI , weyh . Tade bnd yg mustahil dlm dunia ok !!!!!! Korg ckp mke cute x kn x ade bf , da aku ckp x ade so x ade laa kn . Tak percya ? It's up too . Macam aku KISAH lak kn ? HAHAHHAA !!


      Busan sbb hp aku nie pndi duk diam2 , x ade org text or call . Biase laa single kta kn . Hahahaha !!!! Pndi tol fon aku nie . Lgi sbb BUSAN ? Bile hang aku mzt kuar dgn kwan da lma x b'kepit dgn bf , hahaha . Then mle laa nk jeles n mengutuk org b'dating ke plok ke or pgg tgn . HAHAHAHAHHA !!


      Haizzz , da x ade org nk care psal aku kalo aku skit ke . Hmmmm , dri s'dri skunk t'abai begitu sje . Mampos lgi bgus , Tade tmpt mengadu laa :( . Tade org nk bebel kt aku bile kuar ari2 n blek lmbt , x ade org nk larang aku dr pki sexy2 , tade org aku nk bg tau stiap kli kuar , da x ade org aku nk jge aty die even ex2 aku x penah jge aty aku lgsg pon . Hmmm .


      Weyh !!!!!!!!!!!! Busan bhai , da x ade org aku bleyh pgg tgn n org pgg tgn aku , x ade org aku nk plok n org plok aku , haizzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!! MEMBOSANKAN . Tape x mengapa , ini FATIN masih kuat bak kata putri , ko mne ade pasaan . HAHAHAHHAHA !! That's right , aku x ade pasaan ok , harap maaf :)


      Ok laa , smpi sni je ok . Malas nk m'bebel byk sgt ok !! Aku nk msak tgh2 pgi skunk yg da pkol 5.27 pgi . Sebab aku terase lapa n nk mkan . Kol 10 pgi msuk kje n 1st day kje , Excited gitu !!!! HAHAHAHAHAHAH !! OK laa , bye all !!!