Thank you appeared in my life even for a while and it was very meaningful to me .

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Pengikut Setia ♥

can i have bf like he ?

      DEMAM T_T !!! Someone please help me !!! Hahaha , ckap psal demam t'ingt dekat ex aku yg sorg nie . Baik btol , b'untung sape jdi gf die uhh . Even panggilan kte org kasar just pgl kau aku x mcam org len yg sweet couple tp aku ske cra kau amek berat ttg aku duh . Kte nie dlu kau kta ape couple rock , hahaha . Wakluuu !!!


      Even kte couple x lma mne pon just 4 bulan tp kau baek sgt . Bagus bagus !! Teruskn yaw !! Even da break pon kau still dtg umh aku kn , semata mata nak tgk aku sihat n whtever . Thnks you babe !! Lama dah kn kte break , da dua tahun , haha . But still kwan lgi . Asl aku cite psal kau mzt org ingt aku ada hati dkt kau , please laa . Kau kwan je ok , hahaha . Dlu len cite , aku just ske cra kau amek brat ttg aku .


      Rindu nak gado dgn kau weyh !! M'carut kt kau then kau blas blek . Hahahaha , mcam bodo bodo je ! Tp kau da lma x dtg umah aku kn , da nk 2 bulan . Yela , sjak da ade gf mne ingt aku da kn . Huhuhuhu ! But nvm aku paham . Nanti kau da single cmfrm kau dtg umh aku blek , haha . Bak kta mak aku , kau nie mcam chipsmore skjup ade skjup x ade !! HAHAHAHAHAHA !! Plg t'bru mak aku ckp kau da GEMOK weyh !!! Sedar laa , hahaha !! 


      Aku ingt lg , kau tiap2 mlm kne cri aku sbb aku ske mryap tgh2 mlm sbb mak aku mzt kol kau n mntk tlog kau cri aku !! hahahaha !! Pdan mke ko :P .Kesian kau , time kau demam kau kne cri aku da laa sjuk tgh2 pgi , rumh kau dgn rumah aku da laa jauh . Kesian kesian , HAHAHAHA !! Smpi kau x g skola time 2 then kne amek mc smta2 sbb kau cri aku smpi lewat pgi , thnks duh !! Kau byk b'saba dgn pangai aku kn , thnks . Aku nk bf mcam kau weyh !! Caring gle !!! hahahaha !!


      Aku ingt lgi aku ajk kau g tman permaisuri smata mata buat kje skola . And last kau yg buat kje aku bkn aku yg buat . Pda hal bkn kje skola , nota lma yg menimbun2 byk nyer aku x slin n kne salin sbb ckgu nk antar buku kt pegetua , grrrrrr !!! Hahahaha , mcam bodo2 je time 2 uhh .


      Lpas 2 , aku tkot time yg ni . Bju kau abes bsah kne air ice blended choc !! Aku pnye kje laa kn :D . Abes bju kau kotor n bsh lenjut !!! Kau pon b'sbar je n kau buat mke bengang gle . Time 2 aku diam je mcam patung sbb aku tkot tgk mke ko yg grang 2 weyh !!! hahahahaha !! Kelaka pulak bile t'ingt nie smu blek !!


      Kau selalu kena buli dengan aku kan , bila aku lapar sahaja mesti aku call kau suruh hantar makanan dekat rumah aku . Rumah kau dengan aku dah lah jauh , saja nak cari gaduh . Hahahahaha !! Kau kalau aku tak minta apa apa pun kau tetap bagi kan . Tak kira lah apa apa pun even duit ke apa lah .


      Aku smpn lgi weyh , kau pnye brang kau kasi aku . Yassin , minyak n beg dompet kaler pink . Eceh , aku tau laa ko tau aku ske kaler pink . Hahahahaha , smpi beg ko kasi 2 da itam2 , aku x bsuh . Nnt aku ade msa aku bsuh ok , biase laa da 2 tahun kn beg 2 kau kasi . Tak kn lak kekal je lawa mcam bru bli , 2 nma nyer aku gne brang ko kasi n aku hargai nyer :) 


       Ingt x time bufday aku , kau bli kek !! awwwwwwwwwww , thnks duh !! Kau sgup bru blek kje dgn pnat2 nyer trus bli kek then dtg umh aku tpt kol 12 mlm n nyanyi lgu bufday dpn pntu umh aku , da laa time 2 aku tgh bengang gle . Kau sruh tiup lilin kt kek pon aku x tiup , kesian kau . Hahahhaaha , then plg kejam aku halau kau blek . Hahahaha , kau blek pon aku mkan gak kek !!! Euwwwwwwwwwwwwww !! Tak sdap , kek coffee , bunguk tol . Last2 mak aku yg abeskn kek 2 bkn aku :D .


      Kelaka je time kte gado kt bwah umh tman aku , kau laa bodo nk pegi perlis jmpe betine penk 2 !!! babi sial kau , bleyh bantai siap tnjuk tiket bas . Smpi aku nanges ko buat kn , then aku buat drama lari2 kt situ mcam hindustan gitu . Hahahahaha , aku pon lari laa nek tangga nk blek umh dan2 2 mak aku ade kt tangga n nmpk aku nanges . Kau siap kejar aku tp x dpt , aku lari lju tau . Hahahahaha , kau ketuk pntu blik aku , free2 kne halau dgn aku . Hahahahahaha !!


       Byk duh kngn kau dgn aku even kte couple 4 bulan je sbb kau 2 rajin tiap tiap ari dtg umh aku kn , hahahahahaha . Lpas aku break dgn kau , 1 tahun lebih aku single . Kau kn 1st love aku dlu bunguk . Hahahahaha !! Dah laa fade up pulak aku cite psal kau kn !! Belah laa ko !!! Hahahahaha !! Bye , aku hrap 1 day dpt bf mcam kau lgi ok .